Bedste apps til folk med depression

Der er desværre mange personer, som lider af depression og angst. Og mens folk ofte bruger teknologi for sjov, besøger websteder som https://bingomaten.dk/maria-bingo/, streamer film eller browser fora, er det vigtigt at vide, at teknologien har en anden side. For eksempel bruger mange mennesker i dag visse apps, der hjælper dem med deres mentale helbred. Der findes mange apps til Android og iOS, som du kan downloade til at forbedre dit mentale helbred. Nedenfor kigger vi på tre gode eksempler.

Vær social ved at spille spil

Der er flere personer, som er deprimerede, fordi de ikke får nok socialt samvær. Ved at spille online spil med venner, måske kan du ende med at åbne dig op for folk på nettet om dine mentale udfordringer. Interessant nok Ofte har vi nemmere ved at åbne op overfor personer, som ikke kender os lige så godt som venner og familie. Desuden kan det måske også være nemmere, når i ikke er ansigt-til-ansigt. Generelt kan det være en fin løsning at spille spil. Typisk bliver du i godt humør af at spille et spil, som du synes er sjovt. Det vigtigste er at du husker at nyde det, og at du ikke er hård ved dig selv.

Nogle gange skælder vi os selv ud for ikke at bruge tiden fornuftigt nok. Men det er nu meget fornuftigt at bruge tid på noget, som hjælper dig med din depression.

Få hjælp til at sove med Headspace

Denne app er så kendt at der er en dokumentar om den på Netflix. Det er en app til meditation, som også kan hjælpe dig med at sove.

Når du døjer med depression, kan der være mange tanker, som flyver igennem hovedet. Det kan skabe udfordringer med at sove, men det er netop meget vigtigt at du sover godt, så du har energi i din hverdag. 

Når du allerede har depression, og oveni det hele sover dårligt, kan det være svært at komme igennem dagen. Derfor kan det være en god ide at downloade Headspace eller en anden god app til meditation.

Meditopia er også en god app til Android og iOS, som er skabt til det samme formål. 

Sæt gang i lykkehormonerne med FitOn

Hvis du er deprimeret, har du måske ikke lyst til at dyrke sport. Men faktisk er det en glimrende hjælp at være fysisk aktiv. Når du får pulsen op, aktiverer du de såkaldte lykkehormoner. De kaldes også for endorfiner, og de kan potentielt hjælpe dig med at komme i bedre humør. Det vil sikkert være svært at træne på dag et, men prøv at komme i gang. Du kan i hvert fald downloade den gratis træningsapp FitOn til iOS og Android, og starte med at dyrke sport i dit eget tempo. Det er ikke engang nødvendigt at forlade hjemmet, og det kan ofte gøre det nemmere at komme i gang.